Πέμπτη 24 Απριλίου 2008

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν ειναι ευκολο να κάνει κάποιος το πρώτο βημα.

Στην πραγματικότητα ειναι το δυσκολώτερο πραγμα στην ζωή.

Οταν μαλιστα μιλαμε για νεα προιοντα στην Μελισσοκομία, ο κόσμος δικαιολογημενα φοβαται απο καταστασεις του παρελθοντος, και ο φοβος αυτος τους κανει ακομη περισσοτερο διστακτικους.
Συνήθως, ειναι ο φοβος για το "αγνωστο", "μη δοκιμασμενο", "απουσία επιστημονικων μελετων".

Ενας κτηνίατρος, ο Κώστας Πεταλας,(Αστακός), αναρωτηθηκε τον Ιούνιο του 2006. Αφου με την Αλοη βέρα εχω καταφερει να εχω τοσα πολλα και θαυμαστα αποτελέσματ στα ζωα, τι με εμποδιζει να κανω μια δοκιμη στα μελισσια του πατέρα μου και να τον γλυτώσω απο τις επιπτώσεις της Νοζεμιασης και μαλιστα μερικες εβδομαδες πριν απο τον τρύγο?

Ετσι αρχισε η ιστορια της Αλόης Βερα στην Μελισσοκομια και για μια ακόμη φορα η ιστορία αυτη ξεκινησε απο την Ελλαδα, επιβεβαιωνοντας περίτρανα οτι η Ιστορία μας διαρκως επαναλμβάνεται.

Ενας απο τους μελισσοκομους, ο κ. Στεφανης Ευάγγελος,(Μακρακώμη - "Αγρια Μελισσα"), ειχε πει οτι θα ηθελε να δει τα προιοντα της Αλοης να "δουλεύουν για μερικα χρονια πριν αποφασισει να τα χρησιμοποιησει.

Ενας αλλος, ο Γιανοππαππας Ελευθεριος-Βενιζέλος, (Χίος), ειχε πει οτι δεν γνωριζε αρκετα για την Αλοη Βέρα, για να μπορεσει να κανει το πρωτο βημα.

Μια αλλη, η Ανδρεαδάκη Φόνη, (Αλικαρνασσός - Κρητη) ειχε πει οτι δεν ειχε ιδεα γιατι πραγμα μιλαμε.

Ο Νικος Αρσενοπουλος, (Ιστιαια- Ευβοια), ρώτησε εαν τα προιοντα Αλόης ειναι απολυτα φυσικα, και εαν υπαρχει σε αυτα καποια προσμιξη συνθετικων η αλλων στοιχειων και εαν αφήνει κατάλοιπα στο μέλι..

Ο Κωστας Γιολβάσης,(Παράβολα -Ατωλοακρνανίας), μη πιστευοντας στα ματιια του, απο τα αποτελεσματα που εβλεπε,(Αυξηση γόνου και πληθυσμου) εδωσε στο Χημειο δειγμα του Χυμου Αλοης Βερα, για να διαπιστωσει οτι οντως μεταξυ των αμινοξεων που περιεχει το ζελε Αλοης υπαρχει και Προλίνη, η οποια βοηθα αποτελεσματικα τις βασίλισσες κατα την ωοτοκια.

Ο Χαράλαμπος Κατσιδονιώτης (Ιεράπετρα-Κρητη), την πρωτη φορα που δοκιμασε τα προιοντα, αναρωτιοταν εαν αυτη η ευεξια των μελισσων και η αυξηση πληθυσμου οφείλετο στην χρηση της Αλοης Βέρα, η στην επικρατουσα ανθοφορια?

Η κυρια Χατζινα Φανη, του Μελισσοκομικου Κεντρου Αγιου Μάμα Χαλκιδικης, εκπληκτη διαπιστωσε οτι στο δειγμα του μελισσοκομου Παυλιδη Ευαγγελου (Λιτοχωρο-Πιερίας), υπηρχαν 5500 σπορια Νοζεμιασης και μετα το περας των εφαρμογων, βρεθηκαν μονον 250 σπορια, και φυσικα και πολυ λογικα διερωταται "ειναι δυνατον αυτο το αποτελεσμα να προκαλειται απο την Αλόη Βερα?".

Αυτα τα ερωτηματα δεν τους εμποδισαν ομως να προβουν και να συνεχιζουν να προβαίνουν στην χρηση του Χυμου Αλοης Βέρα Νο 15 καθώς και των προιοντων της FOREVER LIVING PRODUCTS καθ' ολη την διαρκεια του χρονου, οπως δεν εμποδισαν και αλλους 400 περίπου μελισσοκομους απο ολη την χωρα να χρησιμοποιουν τα προϊόντα αυτα με εξαιρετικα αποτελεσματα.

Τους γνωρίζετε. Ρωτήστε τους.

Αυτα τα αποτελεσματα, μας οδηγησαν στην δημιουργια του "ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΛΟΗΣ ΒΕΡΑ", το οποιο πλαισιώνεται απο μελισσοκομους, κτηνιατρους και γεωπονους μελισσοκομίας, που σκοπο εχει την εξυπηρετηση των μελισσοκομων ολης της χώρας, την παροχη βοηθειας για την αντιμετώπιση των χρονιζοντων προβληματων, την αποφυγη απωλειων, και την αυξηση της παραγομενης ποσοτητος αγνου μελιου, αριστης ποιοτητας.

Τον αυθεντικο Χυμο Αλοης Βέρα Νο 15, εγκεκριμενο για το περιεχομενο του απο το Γ.Χ.Κ (Αριθ. Εγκρίσεως 3007611/1092/96/14-4-98) καθως και τα αλλα εγκεκριμενα αρμοδιως προϊοντα της Forever, καθως και για την παροχη τεχνικης υποστηρηξης και βοηθειας στην αντιμετώπιση των διαφόρων προβληματων που σας απασχολουν, θα τα βρειτε στο:

ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΟΗΣ ΒΕΡΑ
Αλεξανδρος Κουτρουμανιδης
Ανεξαρτητος Συνεργατης FLP
Τηλεφ. 6944-710993
e-mail: info@bees-aloevera.com


και στους κατα τοπους Συνεργάτες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: