Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥ -ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΣ- ΧΤΥΠΗΣΕ ΞΑΝΑ!!

Στίς 20/6/2010, έστειλα ένα μήνυμα στούς συνεργάτες μας-μελισσοκόμους πού έχουν e-mail, ένα μήνυμα με τίτλο "Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥ -ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΣ- ΧΤΥΠΗΣΕ ΞΑΝΑ".
Κρίνοντας απο την εξαιρετική ανταπόκριση πού είχε το μήνυμα αυτό και τα σχόλια των μελισσοκόμων που πήραν τηλέφωνο φαίνεται οτι τό περιεχόμενο του μηνύματος "συντάραξε" πολλούς. Μερικά απο τα σχόλια:

Γιώργος (Εύβοια): "Εξαιρετικά εύστοχο το μήνυμα. Ταρακουνήθηκα. Είχα πραγματικά ΕΦΗΣΥΧΑΣΕΙ. Ευχαριστώ για την "κλωτσιά" πού μού έδωσες. Τρέχω να προλάβω".

Πρόδρομος (Κάλυμνος): "Τήν έπαθα σάν αγράμματος. Έλεγα πάντα ότι οι "ξύπνιοι" είναι στα καφενεία και στίς καφετέριες και κοροιδεύουν εμάς τούς "βλάκες" που φροντίζουμε τίς μέλισσες με τα προιόντα Αλόης Βέρα. Νά πού έγινα και εγώ "ξύπνιος". Τρέχω να προλάβω για να μην χάσω τόν τρύγο.".

Γιάννης (Εύβοια): "Ούτε πού πέρασε απο το μυαλό μου οτι μπορούσα να ξεπεράσω τό πρόβλημα σε 15 μέρες. Τρέχω να προλάβω."

Παναγιώτης (Κως): "Ευχαριστώ. Δεν την ξαναπατάω. Των φρονίμων τα παιδιά πρίν πεινάσουν μαγειρεύουν. Έκανα και τον πρώτο τρύγο".

Γιώργος (Βυτίνα): "Νάσαι καλά πού μας τρέχεις. Η Βυτίνα γεμάτη νοζεμίαση και πολύ σοβαρές απώλειες πληθυσμών. Οι μέλισσες μου γεμάτες ζωντάνια μαζεύουν ακούραστα, ακόμη και γόνο ημέρας βλέπω τέτοια εποχή, και πήρα μάλιστα και τον πρώτο 1,5 τόννο βανίλια για πρώτη φορά τέτοια εποχή."

Ο Γιώργος (Κερατσίνι) έστειλε μάλιστα και τό ακόλουθο μήνυμα:
+++++++++++++++++++++
From: κορωναιος γιωργος [mailto:χχχχχχχχχ@gmail.com]
Sent: Wednesday, June 23, 2010 6:27 PM
To: info@bees-aloevera.com
Subject: Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΞΑΝΑ -ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΣ-

Καλησπέρα Αλέξανδρε,
Συμφωνώ με τα e-mail που μου έστειλες.
Όσοι μελισσοκόμοι δεν χρησιμοποίησαν τα προιόντα ΑΛΟΗΣ, πιστεύω οτι δεν θα ξέρουν τι γεύση έχει το μέλι. (εγώ πήγα πολύ καλά αν εξαιρέσουμε ότι δεν έχει βρέξει απο τον Φεβρουάριο).
Γιώργος

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Οσοι θέλετε να μάθετε το περιεχόμενο αυτού του μηνύματος (αλλά και πληροφορίες για τίς εφαρμογές των προιόντων Αλόης Βέρα στα μελίσσια σας), και νά μάθετε επίσης τί σημαίνει συνεργασία μετάξύ του ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΛΟΗΣ ΒΕΡΑ και των μελισσοκόμων πού συνεργάζονται μαζί μας, και φέρνουν αυτά τα εξαιρετικά αποτελέσματα, πάρτε τηλέφωνο η στείλτε μας το e-mail σας για να ενημερώσουμε.

ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΟΗΣ ΒΕΡΑ
Τηλέφωνα:
COSMOTE 6944710993
WHAT'SUP 6978847581
E-mail: info@bees-aloevera.com
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Περισσοτερα για τις ΜΕΛΙΣΣΕΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ,Αποφυγή του ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΙΚΙΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ-C.C.D. ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ, οπως Νοζεμιαση-Nosema Apis , Δυσεντερία,ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΓΟΝΟΥ οπως Ασκοσφαιρωση -Chalkbrood & Σακκόμορφος Γόνος -Sacbrood,την ΑΥΞΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΕΛΙΟΥ, την ΔΙΑΡΚΗ ΕΥΕΞΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ και αλλες καταστασεις, ανατρεξετε στα σχετικα κεφαλαια στην ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ του ιστολογίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: