Κυριακή 12 Απριλίου 2009

ΜΕΛΙΣΣΕΣ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

ΓΝΩΣΤΗ Η ΜΥΚΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΤΗΣ". ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΕΝΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΤΗΣ



Αναδημοσιεύουμε σχόλιο του Σπύρου Σκλήβα, στο θέμα "Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΗΡΘΕ ΝΩΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ"


++++

Αυτό που έπαθε ο μελισσοκόμος Κλάψης από την Κάλυμνο είναι σύνηθες .

Διότι τα μελίσια για να πάνε για νομή στο πεύκο θα πρέπει να πληρούν προϋποθέσεις κατάλληλες , όπως γόνος επαναπλήρωσης από άλλα δυνατά μελίσσια , άλλως αδυνατίζουν ή και χάνονται παντελώς , γενικά σοκάρονται.

Επαγγελματίας μελισσοκόμος φροντίζει να ενημερωθεί πρώτα και δέν ρισκάρει με αυτόν τον τρόπο . Τα ήδη εξασθενημένα και εξουθενωμένα μελίσσια όση προσπάθεια και άν καταβάλουν στο ρείκι δέν ανακάμπτουν .

Ενώ άν ο οργανισμός τους είχε ενισχυθεί με τα θαυματουργικά αποτελέσματα της Αλόης Βέρα και τα συμπληρωματα τα διατροφικά θα μπορούσαν να ανταπεξέλθουν στίς αντίξοες για αυτά συνθήκες της νομής του πεύκου . Και αυτό γιατί το μελίσσι στο πεύκο σχεδόν εγκαταλείπει την ανατροφή του γόνου και επιδίδετε στήν μελιτοσυλογή .

Μόνο ένας υγιής και δυνατός οργανισμός θα μπορούσε να ανταπεξέλθει , που έχει προετοιμασθεί κατάλληλα .

Όσο για την επιδρομή στις καλαμποθήκες , αυτό συνέβη διότι την συγκεκριμένη στιγμή υπήρχε γόνος που λόγω έλειψης γυρεοσυλογής δεν μπορούσε να ανατραφεί , αυτό το οδήγησε στην συλλογή υδατανθράκων και λίγων πρωτεϊνών από το καλαμποκάλευρο .

Γι αυτό τον έσωσαν και πάλι οι ταμπλέτες γύρης.

Επίσης όποιες συνθήκες και άν επικρατούν έξω απο την κυψέλη , άν υπάρχει τροφοδοσία όχι μόνο με ζαχαροζύμαρο και λίγο μελάκι , που πάλι θα το επαναλάβουμε είναι φτωχή διατροφή , αλλά ενίσχυση τουλάχιστον με Αλόη Βέρα , η ανάπτυξη του μελισσιού θα συνεχίζεται κανονικά , και όλα αυτά με εμπεριστατωμένα στοιχεία πειραμάτων.


Εμπιστευτείται τα προϊόντα χωρίς κανένα ενδοιασμό , διότι τις πρώτες αμφιβολίες τις προέβαλα εγώ . Και τώρα συνιστώ και διαφημίζω ανεπιφύλακτα τα αποτελέσματα .

Σπύρος Σκλήβας - Μύκονος
23 Απρίλιος 2009 9:18 μμ


Δυό λογια για τον Σπύρο:

http://inognosia/
Δράμα - Μύκονος, Greece
Απόφοιτος Α.Σ.Ε.Τ.Ε.Μ - Σ.Ε.Λ.Ε.Τ.Ε(Hλεκτρονικός), Μεταχυπτιακό Οικονομίας Διοίκησης, Δάσκαλος Μελισσοκομίας, Αμπελλουργός-Οινοποιός-Αποσταγματοποιός

Δεν υπάρχουν σχόλια: