Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2008

ΞΕΧΕΙΜΩΝΙΑΣΜΑ

Αγαπητοι φίλοι Μελισσοκόμοι,
Κατ’ αρχην θα θελαμε να σας ευχαριστησουμε για την εμπιστοσυνη που δειξατε σε μας και στα προιοντα της Μητρικης μας εταιριας Forever Living Products.
Στην συνεχεια θα θελαμε σας ευχαριστησουμε θερμα για την ενεργο υποστηρηξη σας και για την καλωσυνη σας να συστήνετε και σε αλλους συναδελφους σας Μελισσοκομους την χρήση και τίς εφαρμογές των προιοντων Αλοης Βερα και να μοιράζεσθε μαζί τους τίς δικές σας εμπειρίες.
Αυτη η τοσο θερμη υποστηριξη συνεβαλλε αποφαστιστικα στην επεκταση των Δικτυου Μελισσοκομων και ειμαστε στην πολυ ευχαριστο θεση να σας ανακοινωσουμε οτι αριθμος των Συνεργατων του Δικτυου μας της Μελισσοκομιας ανερχεται σημερα σε πανω απο 500 μελισσοκομους σε ολη την Ελλαδα.

Τα μέχρι σήμερα ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ αποτελέσματα, δεν μας επιτρέπουν κατ’ ουδένα τρόπο, οποιασδηποτε μορφής εφησυχασμου.

Το αντίθετο μάλιστα.
Αναζητουμε διαρκως τα αποτελεσματα των ερευνων διαφορων Εντομολογικων Ινστιτουτων της Ευρωπης και της Αμερικης, που ασχολουνται με τις παθησεις των μελισσων, τίς αιτίες που προκαλουν τίς διαφορες καταστάσεις, και ετσι μπορουμε να προσαρμοζουμε τούς τροπους με τούς οποιους μπορειτε να αντεπεξελθετε στίς καταστάσεις αυτές, βελτιωνοντας την ευεξια των μελισσοσμηνων σας.
Οι δέ ερευνες αυτές ειναι πάντα στήν διαθεσή σας.

Ανταποκρινομενοι σε αυτες τις αναγκες, εγκαινιαζουμε απο σημερα διαφορα προγραμματα ενημερωσεως των μελισσοκομων, μέσω της ιστοσελίδας μας, στη προσπαθεια μας να συμβαλλουμε στην καλύτερη ενημερωση των μελισσοκόμων.

Τώρα που αρχισε ηδη η χειμερινή περίοδος, βοηθήστε λοιπόν τίς μέλισσες να εχουν ενα καλο ξεχειμώνιασμα, και θέσετε τίς βάσεις για την προετοιμασία στρατου μεχρι τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο, για να εκμεταλευτείτε τίς πρωτες ανθοφορίας της επερχομένης νέας χρονιάς.

Ετσι κατα την παρασκευη του ζυμαριου το οποίο συνήθως αποτελείται απο Ζάχαρη, Μέλι (και οχι ισογλυκόζη) και νερο, να προσθέτετε τα προιοντα Αλόης Βέρα, καθώς και τα βιταμινούχα σκευασματα τα οποία ηδη χρησιμοποιειτε μεχρι σήμερα, για διατηρήσετε την ευεξία των μελισσοσμηνων σε υψηλά επίπεδα.

Οσοι εκ των μελισσοκόμων/μελων του δικτύου μας εχουν ηλεκτρονικη διευθυνση, ας τσεκάρουν το e-mail τους, διότι τους εχουμε ηδη αποστείλλει και την συνθεση του ζαχαροζύμαρου και τα προιοντα τα οποία αναμιγνυονται καθώς και τίς δοσολογίες και το κόστος αυτων.

Καλο Ξεχειμώνιασμα

Με φιλικούς χαιρετισμούς
ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΟΗΣ ΒΕΡΑ
Τηλεφ. 6944-710993
e-mail: info@bees-aloevra.com

++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Περισσοτερα για τις ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ, οπως Νοζεμιαση-Nosema Apis , Δυσεντερία,τις ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΟΝΟΥ οπως Ασκοσφαιρωση -Chalkbrood & Σακκόμορφος Γόνος -Sacbrood ,για την ΑΥΞΗΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕΛΙΣΣΩΝ -Bees Population Increase,την ΑΥΞΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΕΛΙΟΥ -Honey Harvest Increase, την ΔΙΑΡΚΗ ΕΥΕΞΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ-Bees Health και αλλες καταστασεις, ανατρεξετε στα σχετικα κφαλαια στην ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ του ιστολογίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: