Τετάρτη 18 Ιουνίου 2008

ΜΕΛΙΣΣΕΣ - ΑΥΞΗΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Μελισσοκόμος ΝΕΑΝΙΔΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ - Αλεξανδρούπολη

Ο Προδρομος διατηρει μελισσοκομειο απο 140 κυψελες. Εξ αυτων 50 κυψέλες εμφανιζονταν παρα πολυ αδύνατες, πληθυσμος κατω των 5 πλαισιων, και σκεφτοταν πολυ σοβαρα να αρχισει την συνεννωση κυψελων με σκοπο την ενδυναμωση τους.

Στις 25/5/2008 επικοινώνησε μαζί μας και μας εξηγησε την προθεση του, ζητωντας ταυτοχρονα να προμηθευτει προιοντα για να βοηθηση την ενδυναμωση του πληθυσμου.

Εξηγησαμε στον Πρόδρομο, οτι η συνεννωση των κυψελων, εγκυμονει πολλες φορες κινδύνους μεταδοσης παθησεων απο κυψελη σε κυψελη και προτειναμε να κανει εφαρμογες με Χυμους Αλοης Βέρα Νο 15 και Βιταμινες Β12, για την αναπτυξη του πληθυσμου των αδυνάτων μελισσιων χωρις συνεννωση.

Επειδη η συσταση μας του φανηκε λιγο ¨παραξενη" ο Προδρομος "εκοψε" 12 νεες παραφυαδες με πληθυσμο 3 πλαισιων η καθε μια και θελησε να δοκιμασει την δυνατοτητα των προιοντων στις νεες αυτες παραφυαδες.

Κατα την διαρκεια του Ιουνίου εκανε ΠΕΝΤΕ επαναληπτικες εφαρμογες ανα 6 ημερες, κανοντας εγχυση του μιγματος επανω και αναμεσα στα πλαισια.

3/6/2008, ο Προδρομος μας μετεφερε τα αποτελέσματα των εφαρμογων τα οποια εχουν ως εξης:

-Οι 12 κυψελες παρουσιασαν μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ αναπτυξη σε σχεση με τον πληθυσμο.
-Ολες εχουν πλεον απο 10 πλαίσια η καθε μια και εχουν ηδη τοποθετηθει πατωματα και στις στις 12 κυψελες για να υποδεχθουν τον συνεχως αυξανομενο πληθυσμο.


Αλλος ενας μελισσοκομος που αρχισε να νοιωθει την ΕΥΤΥΧΙΑ, ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ του να εισαι μελισσοκόμος οταν χρησιμοποιεις τα προιοντα του ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΛΟΗΣ ΒΕΡΑ.

Τα πληρη στοιχεια του Πρόδρομου στην διαθεση καθε σοβαρα ενδιαφερομενου.

ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΟΗΣ ΒΕΡΑ
Τηλεφ. 6944-710993
E-mail: info@bees-aloevera.com

Περισσοτερα για τις ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ, οπως Νοζεμιαση, τις ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΟΝΟΥ οπως Ασκοσφαιρωση & ΣΑΚΟΜΟΡΦΟΣ ΓΟΝΟΣ,για την ΑΥΞΗΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕΛΙΣΣΩΝ,την ΑΥΞΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΕΛΙΟΥ και αλλες καταστασεις, ανατρεξετε στα σχετικα κεφαλαια στην ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: