Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΙΣ-ΜΕΛΙΣΣΕΣ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ-ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕΛΙΟΥ

"ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ"

Στο πλαίσιο ενημέρωσης των Μελισσοκόμων της χώρας, για τα αποτελέσματα απο τίς εφαρμογές των προιοντων Αλόης Βέρα της Forever Living Products, τα οποία διατίθενται στούς μελισσοκόμους αποκλειστικα απο ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΟΗΣ ΒΕΡΑ, μετά τίς συναθροίσεις στήν Ιεράπετρα (14/2), το Ηράκλειο (16/2), τα Βάγια Βοιωτίας (22/2), πραγματοποιήθηκε συναθροιση μελισσοκόμων της Αλεξανδρουπόλεως το Σάββατο 7 Μαρτίου, 2009, με πρωτοβουλία του μελισσοκόμου Καραφυλλίδη Θανάση.

Ο Θανάσης πήρε την πρωτοβουλία αυτή για δύο λόγους.
1) Σαν νέος μελισσοκόμος, ενθουσιασμένος από τα ευεργετικά αποτελέσματα των εφαρμογών με τα προιόντα Αλόης Βέρα, ήθελε να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα αυτά, σε όσους περισσότερους συναδέλφους του της Αλεξανδρουπόλεως.
2) Επεδίωξε να γίνει μια σύσφιγξη των σχέσεων μεταξύ των μελισσοκόμων, για ανταλλαγή απόψεων, σε θέματα πού αφορούν τον κλάδο της Μελισσοκομίας στην περιοχή αυτή. (Τιμή διαθέσεως μελιού, Συνεργασία μεταξύ των συναδέλφων κλπ.

Η ενημέρωση των παρισταμένων, εγινε απο τον Αλέξανδρο Κουτρουμανίδη, ανεξάρτητο Συνεργάτη της Forever Living Products Hellas Cyprus, εκρόσωπο του ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΛΟΗΣ ΒΕΡΑ, ο οποίος μεταξύ αλλων μετέφερε στους παρευρισκομένους τα μέχρι τώρα αποτελέσματα απο τίς εφαρμογές των προιοντων απο Μελισσοκόμους της Ελλάδας και Κύπρου.
Διανεμήθηκε εντυπο υλικο με πληροφορίες ως πρός την δράση καί την αποτελεσματικότητα των προιοντων αυτων στον οργανισμό των μελισσων, οι τρόποι εφαρμογων, οι χρονικές περίοδοι κατά τίς οποίες γίνονται οι εφαρμογές, καθώς και πολλές αλλες χρήσιμες πληροφορίες.
Εγινε μια πολυ εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων.
Διατυπώθηκαν ερωτήματα στα οποία δόθηκαν οι κατάλληλες απαντήσεις.
Εξεφράσθηκαν απορίες οπως για το κατα πόσον τα αποτελέσματα των εφαρμογών τα οποία δημοσιοποιούν οι μελισσοκόμοι και στα οποια αναφέρθηκε ο Αλέξανδρος είναι αξιόπιστα, δεδομένης της απουσίας «επιστημονικών μελετων και ερευνων».
Για ορισμένα μάλιστα αποτελέσματα, που ανεφέρθηκαν και απο παρευρισκομένους μελισσοκόμους οι οποίοι ηδη χρησιμοποιουν τα προιοντα αυτά απο περισυ, αλλα και απο τον Αλέξανδρο, οπως παραγωγή νέου γόνου σε περιόδους κατα τίς οποίες η βασίλισσα, υποτίθεται, δεν έχει ωοτοκία, η ύπαρξη μελιού μέσα στίς κυψέλες κατα μήνα Ιανουάριο-Φεβρουάριο, η η παρουσία μελιου στίς κυψέλες κατά την διαρκεια «κενων ανθοφορίας», εξεφρασθησαν και σοβαρές αντιρήσεις του τύπου « ειναι αδύνατον να συμβαίνουν τέτοια πράγματα».
Ετσι μεταξύ των αναφερθέντων πραγματικων περιστατικων και των περιστατικων για τα οποία εκφράζονται οι απόψεις του τύπου «αδύνατον να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα», αποφασίσθηκε να γίνουν περισσότερες δοκιμές σε περισσότερο διευρυμένο αριθμό μελισσοκόμων της Αλεξανδρούπολεως για την αποκτηση περισσοτέρων εμπειριων, μέσω διεξαγωγής περισσοτέρων εφαρμογων και εξαγωγής συμπερασμάτων, τα οποία θα βοηθήσουν, τους συμμετέχοντας στήν συνάθροιση, στήν διαμόρφωση μιας ακόμη καλύτερης γνώμης για την αποτελεσματικότητα των προιόντων.

Παρευρέθησαν στίς 7/3 στην ταβέρνα «ΔΙΧΤΥ» στην Μάκρη:

Ο Πρόεδρος του Μ.Σ. Αλεξανδρουπόλεως κύριος :
Γκουτζιβελάκης Δημήτριος

Οι μελισσοκόμοι κ.κ.:
Ηλιάδης Δημήτριος, Καλαιτζίδης Γιώργος, Καλαιτζίδης Σωτήρης, Καραδέδος Χρήστος, Καραφυλλίδης Αθανάσιος, Κασπαρίδης Μάκης, Κουκουβίνος Στέλιος, Κυριακίδης Δημήτριος, Μαλκότσης Αντώνης, Μπάτζιος Γιώργος, Νεανίδης Πρόδρομος, Πατενίδης Θεόδωρος, Ρήγας Παναγιώτης, Στρατάκης Γιάννης, Σφετούδης Αποστολος, Τσαντάκης Γιάννης, Σίμογλου Γέωργιος

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΣΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΛΟΗΣ ΒΕΡΑ

Σαπάνης Γεώργιος, Καλαιτζίδης Γεώργιος, Καραδέδος Χρήστος, Καραφυλλίδης Αθανάσιος, Νεανίδης Πρόδρομος

Οι ανωτέρω εξέθεσαν τίς εντυπώσεις, παρατηρήσεις και την απόλυτη ικανοποίηση τους απο τίς εφαρμογές των προιοντων Αλόης Βέρα στα μελίσσια τους, ως πρός την αποτελεσματικότητα τους στην αυξηση και ενδυνάμωση του πληθυσμου, στήν ευεξια των μελισσων, στην αυξημένη παραγωγή γόνου, στην αυξημένη παραγωγή μελιού, και στην ανυπαρξια παθήσεων όπως Νοζεμίαση, Ασκοσφαίρωση κ.λ.π.

ΝΕΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Ηλιάδης Δημήτρης 9/3/2009
Κουκουρίκος Στέλλιος 9/3/2009
Κυριακίδης Δημήτριος 9/3/2009
Μαλκότσης Αντώνης 9/3/2009
Μπάτζιος Γεώργιος 9/3/2009
Στρατάκης Γιάννης 9/3/2009

Ο Πρόεδρος του Μ.Σ. Αλεξανδρουπόλεως κ. Γκουτζιβελάκης Δημήτριος, εξαφρασε την ικανοποιησή του για τον αριθμό των νέων συμμετεχόντων στίς δοκιμές, δεδομενου οι συμμετέχοντες καλύπτουν πλέον αντιπροσωπευτικά ολες τίς κατηγορίες μελισσοκόμων της Αλεξανδρούπολης, ητοι ερασιτέχνες, ημιεπαγγελματίες και 100% επαγγελματίες.

Προσδοκάται οτι οταν ολοι οι ανωτέρω μελισσοκόμοι αναφέρουν τα εν ευθέτω χρόνο τίς εντυπώσεις τους απο την χρηση των προιοντων, θα ειναι δυνατή η εξαγωγή συμπερασμάτων, βάσει των οποίων θα αρχίσει να διαμορφώνεται η γνώμη για την γενίκευση της χρησης των προιόντων αυτων απο στους μελισσοκόμους του Νομού Έβρου.

Αποτέλέσματα εν καιρώ.

ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΟΗΣ ΒΕΡΑ
Τηλεφ. 6944-710993
Αλέξανδρος Κουτρουμανίδης
e-mail: info@bees-aloevera.com

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Περισσοτερα για τις ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ, οπως Νοζεμιαση-Nosema Apis , Δυσεντερία,τις ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΟΝΟΥ οπως Ασκοσφαιρωση -Chalkbrood & Σακκόμορφος Γόνος -Sacbrood ,για την ΑΥΞΗΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕΛΙΣΣΩΝ -Bees Population Increase,την ΑΥΞΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΕΛΙΟΥ -Honey Harvest Increase, την ΔΙΑΡΚΗ ΕΥΕΞΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ-Bees Health και αλλες καταστασεις, ανατρεξετε στα σχετικα κεφαλαια στην ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ του ιστολογίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: