Τετάρτη 23 Απριλίου 2008

ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΑΛΟΗ ΒΕΡΑ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ?

Απο τον Σεπτεμβριο το 2005, οποτε και αρχισα να ασχολουμαι με την προωθηση των προιοντων Αλοης Βερα της FOREVER LIVING PRODUCTS(FLP) στον κτηνιατρικο τομέα, οπως πολλοι ανθρωποι ετσι εγω αρχισα μια προσπαθεια ενημερωσεως μου απο βιβλιογραφια της εταιριας αλλα και απο την διεθνη βιβλιογραφια, για την δραστηριοτητα της Αλοης Βερα στον οργανισμο του ανθρωπου και των ζώων.
Βρηκα παρα πολλες ερευνες για την επιδραση της Αλοης Βερα τοσο στον ανθρωπινο οργανισμο αλλα και στον οργανισμο των ζωων σχεδον καθε ειδους καθώς και των πτηνων, αλλα πουθενα δεν βρηκα καμμια αναφορα σε εντομα.
Στα διαφορα αναφερομενα περιστατικα και στην χρηση της Αλοης Βερα διαπιστωνα οτι αλλοτε η χρηση της Αλοης Βερα ηταν η μονη δυνατη παρουσιαζομενη λυση επανω σε διαφορες καταστασεις, ενω αλλοτε η χρηση της αντιμετωπιζοταν με σκεπτικισμο.

Σε μια κλινικη ιστολογικη ερευνα π.χ., αριθ. 7561562 / Αυγουστος 1995, του Ιατρικου Συλλογου της Ταυλανδης που δημοσιευεται στην ιστοσελιδα της PubMed, με τιτλο «Επιδραση του τζελ Αλοης Βερα σε εγκαυματα», ενω η ομαδα των ερευνητων καταληγει στο συμπερασμα οτι « Αυτη η ερευνα απεδειξε την ευεργετικη επιδραση της Αλοης Βερα σε τραυματα απο εγκαυματα» καταληγει οτι «θα ειναι πολυ μεγαλο πλεονεκτημα εαν γινουν περαιτερω ερευνες για την επιδραση της Αλοης Βερα στα τραυματα εγκαυματων» .

Αυτη η επωδος των Ταυλανδων ερευνητων συνοδευει καθε κλινικη ερευνα (περισοτερες απο 200) για την δραση της Αλοης Βερα επανω στις διαφορες παθησεις ανθρωπων και ζωων απο τα μεσα του περασμενου αιωνα.
Η ιδια επωδος συνοδευει και σημερα σχεδον καθε in vivoεφαρμογη Αλοης Βερα, ειδικα οταν εφαρμοζεται απο επιστημονες.

Αναφερομενος στην Μελισσοκομία, ολα ξεκίνησαν ενα απογευμα του Ιουνίου २००६, οταν ο κτηνίατρος -Συνεργατης μου Κώστας Πεταλας, απο τον Αστακο Αιτωλοακαρνανιας, φανατικος εχθρος των χημικων και φαρμακευτικων παρασκευασμάτων, ο οποιος εχει ασπασθει την "ενναλακτικη ιατρικη", με φυτικα προϊόντα Αλόης Βέρα, με ρώτησε αν γνώριζα τι ειναι η "ΝΟΖΕΜΙΑΣΗ"।
Πρώτη φορα ακουσα αυτην την λεξη।
Ο Κώστας μου εξήγησε σε απλά Ελληνικα οτι η Νοζεμιαση ειναι μια σοβαρή πάθηση του πεπτικου συστήματος των μελισσων, η οποια εχει παρα πολυ σοβαρές επιπτωσεις για τον μελισσοκόμο, ο οποιος ειναι ανίσχυρος να την αντιμετωπισει, διοτι μετα την απαγορευση των φαρακευτικων σκευασμάτων, δεν υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης αυτης της πάθησης και με ρώτησε αν οι Χυμοι Αλόης Βέρα θα μπορουσαν να καταπολεμήσουν αυτην την πάθηση.
Η ερώτησή του για την ακρίβεια ηταν " Ρε Αστερίξ", σε 50 κυψέλες του πατερα μου εχει εμφανισθει Νοζεμίαση. Πιστεύεις οτι το "μαγικο σου φίλτρο" που λεγεται Αλόη Βέρα μπορει να βοηθήσει τον πατέρα μου να γλυτώσει απο τήν Νοζεμίαση?

Η απάντησή μου ηταν "και τί εχουμε να χασουμε δοκιμαζοντας το και στίς μελισσες?"

Ετσι μερικές εβδομάδες πριν τον τρυγητο, μη εχοντας καμμια αλλη εναλλακτικη λυση διαθεσιμη, απεφασισθηκε η καταπολεμηση της Νοζεμίασης με Αλοη Βερα। Τα αποτελεσματα μας δικαιωσαν πληρως και ανοιξε για μας το κεφαλαιο «Μελισσες και οι παθησεις τους»

Δύο χρονια αργοτερα η δυσπιστια απο την χρηση της Αλοης Βερα για την καταπλεμηση της Νοζεμιασης, αρχισε να παραχωρει την θεση της στην ελπίδα για την αποτελεσματικοτηα της Αλοης Βερας.
Οσοι μελισσοκομοι την χρησιμοποιησαν εμειναν εκπληκτοι απο τα αποτελεσματα.

Ταυτοχρονα, νεα αποτελεσματα ηλθαν στην επιφανεια και σημερα ειμαστε πλεον στο σταδιο να παρατηρουμε εγγυημενα αποτελεσματα σε οτι εχει σχεση με την ευεξια του οργανισμου των μελισσων.

Ετσι σημερα με απολυτη βεβαιοτητα μπορουμε να βεβαιώνουμε οτι με τις εφαρμογες του Χυμου Αλοης Βερα Νο 15, αλλα και των αλλων προιοντων της FOREVER:

· Η ΝΟΖΕΜΙΑΣΗ—θεωρειται παρελθον
· Η ΑΣΚΟΣΦΑΙΡΩΣΗ—θεωρειται παρελθον
· Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ— αποτελει γεγονος αναμφισβητητο


Και εσχατως εχομε τα πρωτα δειγματα συμπεριφορας στην

· ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΣΗΨΗΓΟΝΙΑ—οπου οι πρωτες εφαρμογες εφεραν εκπληκτικα αποτελεσματα
· ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΗΜΨΗΓΟΝΙΑ– οπυ και εδω ειχαμε εκπληκτικα αποελεσματα


Εμεις συνεχιζουμε και θα συνεχιζουμε να ερχομαστε σ’ επαφη με τους με τους μελισσοκομους που συνεργαζομαστε και να τους ενημερωνουμε για αυτες τις εξελιξεις οι οποιες διαφαινεται οτι τους βοηθουν να αντιμετωπισουν με τον πιο καταλληλο τροπο τις διαφορες παθησεις των μελισσων, παραγοντας ακομη καλυτερης ποιοτητος μελι, και πολυ πιθανο σε μεγαλυτερες ποσοτητες απο τις συνηθισμενες οπως ακριβως συνεβη και με τα ζωα γαλακτοπαραγωγης με απολυτα φυσικο τροπο και συμφωνα με τις επιταγες της συμβατικης και βιολογικης καλλιεργειας.
Ζηταμε δε την βοηθεια των μελισσοκομων/συνεργατων μας για να ενημερωθουν και οι αλλοι μελισσοκομοι της Πατριδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: