Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΕΛΙΣΣΕΣ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ


Αγαπητοί μας φίλοι,

Το φθινόπωρο είναι η ιδανική περίοδος για την δημιουργία του «ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ», με αποτέλεσμα να έχουμε πολύ δυνατά μελίσσια τα οποία θα ξεχειμωνιάσουν με πολύ περιορισμένες έως μηδενικές απώλειες, και θα είναι έτοιμες να ξεπεράσουν το «κρίσιμο στάδιο» της άνοιξης. Εάν λοιπόν ξεκινήσει η σωστή προετοιμασία από τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο με τις εφαρμογές των προϊόντων μας, το αποτέλεσμα θα είναι να έχουμε ένα πολυπληθή στρατό από υγιέστατες φθινοπωρινές μέλισσες οι οποίες φρέσκες, ξεκούραστες και γεμάτες ενεργητικότητα θα ξεχυθούν στην έναρξη της νέας περιόδου να φέρουν πίσω τα αγαθά της φύσης σε αφθονία.
Τώρα μάλιστα πού οι τρύγοι τελειώσανε είναι και η ιδανική περίοδος για την καταπολέμηση της Βαρρόα.

Μετά μας έρχεται ο χειμώνας.

Κατά κανόνα, αμέσως μετά τον χειμώνα εμφανίζονται διάφορες παθήσεις στα μελίσσια και απώλειες πληθυσμών που θεωρούνται «λογικές».
Η προετοιμασία του Ξεχειμωνιάσματος σε λίγο θα αρχίσει. Για όσους μελισσοκόμους πού έχουν την δυνατότητα να παρασκευάζουν μόνοι τους το ζαχαροζύμαρο, τους συνιστούμε να προσθέσουν σε αυτό τα επιλεγμένα προϊόντα της εταιρίας, δοκιμασμένα για την αξιοπιστία τους από μελισσοκόμους τα τελευταία χρόνια:  Χυμός Αλόης Βέρα Νο15, Γύρη Νο 26, Βιταμίνες Β12 Νο188.  Με την προσθήκη των προϊόντων αυτών στο ζαχαροζύμαρο.  Η συγκεκριμένη τροφή θα βοηθήσει στην ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού των μελισσών, τις Βασίλισσες να έχουν καλή ωοτοκία κατά την έναρξη της περιόδου όπως και στα ακόλουθα:

·        Ισχυροποίηση του Ανοσοποιητικού Συστήματος.
·        Αποτοξίνωση από βλαβερές ουσίες και μικρόβια.
·        Εξισορρόπηση του Νευρικού Συστήματος των μελισσών.
·        Πρόληψη παθήσεων.
·        Εμπλουτισμό με αμινοξέα της αιμολέμφου των μελισσών και της Βασίλισσας.
·        Εμπλουτισμό πρωτεϊνών και βιταμινών, απαραίτητων για την ενίσχυση του οργανισμού και
        του πρωτεϊνικού λιποσώματος.

Θα τονίσουμε ότι όλα τα συστατικά των προϊόντων της FOREVER, δεν περιέχουν συνθετικά παράγωγα και χημικά συστατικά.  Όλα τα συστατικά είναι απόλυτα φυσικά και εξαιρετικής, εγγυημένης, αγνότητας.

Για οποιαδήποτε απορία ή περαιτέρω πληροφορία είμαστε στη διάθεση σας!

Φιλικά
ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΟΗΣ ΒΕΡΑ
Αλέξανδρος Κουτρουμανίδης  
Τηλέφωνα COSMOTE 6944710993 & WAHT'S UP 6985945224
E-mail: info@bees-aloevera.com
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Περισσότερα για τις ΜΕΛΙΣΣΕΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ,Αποφυγή του ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΙΚΙΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ-C.C.D. ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ, οπως Νοζεμιαση-Nosema Apis , Δυσεντερία,ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΓΟΝΟΥ οπως Ασκοσφαιρωση -Chalkbrood & Σακκόμορφος Γόνος -Sacbrood,την ΑΥΞΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΕΛΙΟΥ, την ΔΙΑΡΚΗ ΕΥΕΞΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ και αλλες καταστασεις, ανατρεξετε στα σχετικα κεφαλαια στην ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ του ιστολογίου.